El dia a dia dels nous temps per Escorca

Presentació de la Candidatura completa.

echavero | 02 Maig, 2007 16:49

Dissabte 5 de maig a les 20 horesa Ca'n Xoroi de Fornalutx, presentarem la llista completa per ESCORCA.

Ho ferem juntament amb el Socialistes de Fornalutx.

Ens acompanyarà el Candidat al Govern de les Illes Balears Francesc Antich.

LLISTA COMPLETA PER ESCORCA

1-Encarna Chavero 2-Andreu Pérez 3-Miquel Cifre 4-Eva Pérez 5-Victor Aguareles 6-Pep Bauzá 7-Catalina Morell

SUPLENTS

1-Teodoro Forteza 2-Antonia Mª Arbona3-Andreu Pizá

Comentaris

Re: Presentació de la Candidatura completa.

Anònim | 04/05/2007, 07:53

No hi cabia més gent de Sóller dins aquesta candidatura per Escorca? Quina pena. Tot un partit socialista que no és capaç de trobar candidats a un terme municipal. Si ni tan sols té candidats, com vol obtenir vots?

Sort

Associació Humanista de Comunicació (AHC) | 06/05/2007, 01:18

Estimada Encarna (de noche. Ara són les tres de la demetinada i tu me lleves la son):

He convidat a entrevistar a tots els candidats Per a Illes, Mallorca, Palma i Felanitx.

Tots m'han dit que si, però, per ara, tots m'han donat carabaces. Aposta te donc suport a tu. Ets guapa. No canviis. Els dolents tornen lletjos.
1 No necessitau "un perdedor" per a la vostra publicitat.
2 No faceu votar morts ni matar vius. Això dexau-ho per al PP.

3 No te presentis amb il·lusions per a ilusos per jove que siguis: Les il·lusions mai són realitats. Presenta't amb la voluntat de... (voler és poder en el sentit de "aconseguir" o "assolir", i no en el sentit polític del terme).
4 I sempre amb tots i totes i per a tots i totes.
Atès que aquest pic, a Escorca, votaran els vius, podeu aconseguir la totalitat dels escons municipals!!!!

nous temps per Escorca

echavero.balearweb.net/ | 06/05/2007, 11:21

Benvolgut anònim
Cert es que no es fàcil trobar gent que s’involucri en projectes polítics per la qual cosa son majoritariament sollerics els companys i companyes que m’acompanyen al meu projecte d'uns nous temps per Escorca, però malgrat tot seguiré treballant per aconseguir que la ciutadania vegi als polítics/polítiques com a persones properes que lluitin per aconseguir que els municipis es gestionin conjuntament amb i per ells i elles.
Jo particularment em present com a candidata, perquè des de fa anys em sent lligada a Escorca i mes concretament a Lluc. Per això, i encara dugui molts anys vivint mes a Escorca que a Sóller, on estic empadronada, no he canviat el meu empadronament, ni tampoc la meva família, ni els meus amics, ni els meus fills que viven o han viscut a LLuc.
Jo vull governar ESCORCA sense interessos personals, jo vull governar Escorca, i les sigles del meu partit PSIB-PSOE així ho avalen: amb transparència, honradesa, justícia social, participació ciutadana, i governar amb tots i per a tots, tots els dies i no sols promeses un dia cada quatre anys

Gracies pel suport

echavero | 07/05/2007, 00:05

Gracies pel vostre suport ASOCIACIO HUMANISTA DE LA COMUNICACIÓ (sent molt no saber el vostre nom de pila per dirigirme a vosaltres ).
Per a qualssevol comentari que me volgueu fer i segur que serà ben arribat, us deix el nostre @mail. noustempsperescorca@gmail.com

Estimada

Antoni Ramis Caldentey (dels Humanistes Verds) | 07/05/2007, 00:39

Estimada,

una Associació, com un Partit, no té nom de pila. Sols som una cincuantena, dels que n'hi ha quatra a la portada del web (sembla que no hi has anat). Jo soc el President, Antoni Ramis Caldentey i el meu telèfon és 660 101 187.

I t'ho deia seriosament: la il·lusió (soc psicòleg), comun miratge o una alucinació mai no es fa realitat i és el que ens dona el PP: il·lusions, mentides. Quan un/a és jove creu que té un altre sentit. Jo, si fos tu, ho canviaria a la presentació. La faria menys personalista i més socialista. En lloc de "Me present amb la il·lusió" diria: "Ens presentam amb la voluntat ferma de..." A més al teu equip sou guapos tots i totes i tu ets la primera, però la candidatura sou tots. Me sembla que no és massa dificil fer el canvi a la presentació. Si vols, pots fer el canvi i no publicar aquest missatge.

Sort amb majoria amb la resta d'humanistes (tots excepte PP i, segons, UM).

AHC

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb