El dia a dia dels nous temps per Escorca

El benestar de les persones

echavero | 18 Maig, 2007 14:46

Els socialistes ens comprometem a elaborar una planificació clara de tots els serveis, una millora i adequació dels equipaments actuals, així com d’un augment important dels pressuposts.

Les famílies amb renda baixa, o en situació de vulnerabilitat, rebran els ajuts per menjadors, transport escolar, adquisició de llibres, etc, en funció de la seva situació familiar i no en funció del número de sol•licituds o de la partida pressupostària.

Coordinar la política de família amb la de treball, habitatge, joventut, etc., per tal per tal de facilitar als nostres joves l’accés a l’estabilitat laboral i a l’habitatge.

Realitzar una atenció preventiva amb les famílies amb fills i filles en situació de dificultat social.

Establir mecanismes de cooperació continuada entre el sistema educatiu , de salut i social, per realitzar una vertadera política preventiva davant situacions de maltractament o desatenció.

Es crearà un programa de serveis a domicili per aquelles persones que així ho requereixin i es garantirà l’accés al servei de teleassistència a totes aquelles persones que ho sol•licitin.

Es crearà el consell de la gent gran del municipi a fi de tenir en compta la seva opinió en les polítiques a aplicar.

Fer públiques les llistes d´espera per accedir a una plaça en residències, o centre de dia

Impulsar mesures de formació laboral i recerca d’ocupació personalitzada i adequades especialment a les necessitats i problemàtiques dels col•lectius més vulnerables.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb